top of page

Álomesküvő

meseszép környezetben

Igazi romantika

Házunk 1753. óta áll Szentendre történelmi központjában, közvetlenül a dunaparton. A dunakanyar legelbűvölőbb, mediterrán hangulatú, teraszosan kialakított kertjével és varázslatos panorámával rendelkezik a Dunára és a Szentendrei-szigetre.

A életreszóló élményt az időjárási viszonyok sem befolyásolhatják, hisz létesítményünk kül- és beltéren egyaránt tökéletes helyszínt biztosít álomesküvője megrendezésére.

lampion3.jpg
kata_&_dani_0426.jpg

Sztílus és Ízlés

Az esztétikusan kialakított terek és a felejthetetlen pillanatok elengedhetetlen kellékeit, a dekorációkat saját kezűleg készítjük, melyekre számtalan pozitív visszajelzést kapunk Kedves Vendégeinktől.

Állomesküvö a dunaparton

A legtöbb lány arról álmodozik, hogy egyszer eljön a "nagy nap", mikor élete párjával örök hűséget fogadnak egymásnak.

Ehhez a régóta várt pillanathoz ideális helyszínt tudunk biztosítani mind hangulatában, ízlésvilágában, stílusában valamint szolgáltatásaink tekintetében:

Stílus, esztétika, hangulat – esküvöi dekóráció

 

Az ízlésesen kialakított terek kertünk és házunk sajátosságait legjobban ismerve a felejthetetlen pillanatok elengedhetetlen kellékeit, az esküvöi dekorációt 15 éves tapasztalattal mi készítjük az Ifjú Pár elképzeléseit követve. A hely szépségét a dekoráiós elemek nagymértékben fokozzák.

Minden kívánságot igyekszünk eleget tenni: virág díszek, székszoknyák, masnik, asztali futó, boldogságkapu, lampion sorok, fényfüzérek, gyertyák, mécsesek, fákják, stb.

 

Ajánlásainkkal segítjük esküvöjük teljes körű megszervezését: szertartásvezetö, zenekar, tánctanár, közlekedési eszközök (lovas kocsi, vizi taxi,  luxus limuzin, buszok a vendégség részére, taxi)!

Mennyasszony.jpg

Mennyei ízek

A tradícionális magyar konyha és a nemzetközi gasztronómia specialitásai egyaránt szerepelnek kínálatunkban böséges és változatos esküvöi menükkel várjuk az ünneplö sereget.

Szakácsaink, felszolgálóink teljes odaadással dolgoznak azon, hogy az Ifjúpár és kedves vendégei tökéletes kiszolgálásban és felejthetetlen élményben részesüljenek.

Friss sós valamint édes süteményekröl és elképzelésük szerinti mennyasszonyi tortájukról is szívesen gondoskodunk.

PromenadFinal55.jpg

Férőhely

Kert: 

130 férőhely

 

Beltér: 

összesen 200 fő - egymást tökéletesen kiegészítő területeken.

Úri szoba: 35 fő

Duna szoba: 35 fő 

Borozó: 30 fö

Rendezvényterem: 100 fő 

Szerződés

Átlátható szerzödést készitünk az igénybe kívánt szolgáltatásokról, fizetési feltételekröl.

A PROMENADE tulajdonosa személyesen tárgyal és egyeztet Önökkel a különleges eseményről, melynek lebonyolítása során szintén jelen van.

Az esküvöi rendezvény dátumát véglegesíteni foglaló fizetése mellett lehetséges.

Ajánlatkérés

X

Köszönjük! Hamarosan jelentkezünk!

bottom of page